1. Forside
  2. Bjørn Wiinblad anno 2014

Bjørn Wiinblad
anno 2014

De siste tiårene har det vært litt stille rundt Wiinblad, men ikke nå lenger. Den omfattende designarven vekkes nå til live med nytolkninger fra hans fantasifulle univers.

Denne høsten gjenoppstår Wiinblad som varemerke. Vi skriver videre på fortellingen om den livsglade multikunstneren og lanserer Bjørn Wiinblad 2.0.

Kolleksjonen hyller Wiinblads autentiske, livsglade og eventyrlige univers og rikdom av farger.

Kunstneren etterlot seg en omfattende designarv som nå nytolkes i et moderne og funksjonelt formspråk, som frir til både nostalgiske samlere og nye generasjoner.

Nytolkningen av Bjørn Wiinblad anno 2014 lever i høy grad opp til de nye forbrukertendensene og kolleksjonen kan mikses og matches med alskens produkter. Det er kun fantasien som setter grenser.

Gå på inspirasjon og finn nye innslag til hjemmet 

Bjørn wiinblad ornaments , skiller

Nytolkningen gjør at Bjørn Wiinblad igjen kan bli folkeeie. Nå får også de unge generasjonene muligheten til å glede seg over Bjørn Wiinblad og hans smittende kreativitet.

Bjørn wiinblad ornaments , fugl i rede

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

Wiinblad er tilbage

Wiinblad er genopstået som brand i en nyfortolkning, som hylder Wiinblad's autentiske univers. Se hele den nye kollektion - som bejler til både nostalgiske samlere og nye generationer.

Vi bruger cookies