1. Forside
  2. Inspirasjon


Forbrukertrender

Vi er lei av krisen og ønsker å muntre opp stemningen i hjemmet igjen.

 

Nytolkningen av Bjørn Wiinblad anno 2014 lever i høy grad opp til de nye forbrukertendensene og kan mikses og matches med alskens produkter. Det er kun fantasien som setter grenser.

Vi ønsker i større grad å iscenesette boligen vår selv og personifisere og style hjemmet.

Tendensen i markedet går i retning av produkter som er mer fargerike og mer romantiske – som skiller seg litt ut fra det stramme svart-hvitt-utseendet – men også en design som kan suppleres og mikses med det stramme utseendet.

Nytolkningen av Bjørn Wiinblad anno 2014 lever i høy grad opp til de nye forbrukertendensene og kan mikses og matches med alskens produkter. Det er kun fantasien som setter grenser.

Gå på oppdagelse i Bjørn Wiinblads nye univers og la deg inspirere og se hvilke produkter du ønsker skal pynte opp ditt hjem.

» Se hele Bjørn Wiinblad-kolleksjonen

Bjørn wiinblad ornaments , fugl i rede

Vi befinner oss i en tid for selvrealisering. Ikke kopier andre når det gjelder boliginnredning.

I år skal du være modig, barnslig og ukonvensjonell!

Bjørn wiinblad ornaments , skiller

Inspiration 01
Boligtendenser

Etter mange år med minimalisme, har boligtendensen nå snudd og går i retningen av "the more the merrier".

Din bolig er din hule – det er det stedet der du skal følge deg vel, være deg selv og slappe av.

De klare innredningstendensene nå er hygge og det personlige hjem. Vi kan godt bygge rede og sette rammene for et behagelig og hyggelig hjemmeliv.

Flere varme toner, flere tekstiler i sofaen – plantene skal inn igjen og metaller i forskjellige farger og kvaliteter, som f.eks. stål, messing og kobber, kan blandes. Nå skal det mikses slik at vi ser hva tingene er laget av.

Stein, betong og marmor fortsetter, og farget glass er nok en gang en hit – i større omfang enn før i form av lamper, bord og samlinger av vaser og lysestaker.

Kjøp deg stilarter som du vanligvis ikke ville kjøpe, og sett dem sammen i hjemmet ditt. Miks og vær modig – nytt og gammelt gir en fantastisk stil.

Få gjerne flere ting inn i boligen, men velg dem med omhu, enten de er nye eller gamle og/eller antikke.

Inspiration 02
Massevis av farger

Alle farger er i spill, og gjerne flere farger på samme tid.

Jo bedre det går med økonomien, desto sterkere farger tør vi bruke. Økonomien ser en lysning, og fargene er på vei tilbake i boliginnredningen.

Fargene i boligen din er noe av det enkleste man kan endre og også noe av det mest virkningsfulle. Velg fortsatt nøytrale farger på veggene, og lag i stedet flotte uttrykk med kontrastfarger på f.eks. puter og pynt.

Gul er en av de helt store motefargene i 2014. Kombinert med grå og hvite toner, ser den helt fantastisk ut, og den er perfekt til den skandinaviske fargepaletten. En god tommelfingerregel er at fargen skal tas opp tre ganger i et rom, f.eks. i et sett med puter med gult mønster, en vase og en lysestake. Du kan eventuelt også male bakpanelet i en reol i den samme gule fargen.

En annen farger som vi kommer til å se mye mer av i 2014, er lilla.

Når det gjelder materiale, er dyreskinn og naturmaterialer fortsatt populært, og vi ser stadig møbler av drivtømmer, trestubber og resirkulerbare flasker.

Inspiration 03
Skap drama i boligen

Funksjonalitet er ikke lenger en nødvendighet og vil bli overskygget av det unike.

Det skal skje noe i boligen din i år – nøkkelordet er kreativitet.

Det gjelder å tørre å være annerledes. Det å tørre å sette sammen tingene på en ny måte, og å tørre å blande materialer og farger og skape en helt egen og unik stil.

Hvis boligen din skal avspeile trenden, er det ikke nok å kopiere andre. 2014 handler om det dramatiske, nærmest scenografiske interiøret, der kreativitet og modighet fremstår som nøkkelord.

Funksjonalitet står ikke lenger i høysetet, men er overvunnet av det unike og dramatiske.

Innen denne tendensen finner du møbler og design med fokus på strukturen, og designerne vil prøve å overgå hverandre i kampen om å være mest kreativ.

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

Wiinblad er tilbage

Wiinblad er genopstået som brand i en nyfortolkning, som hylder Wiinblad's autentiske univers. Se hele den nye kollektion - som bejler til både nostalgiske samlere og nye generationer.

Vi bruger cookies