1. Forside
  2. Inspirasjon
  3. Eva Vase

Eva vase

Ny personlighet til blomstergarderoben

-

Bjørn Wiinblad er verdensberømt for sine årstidsfigurer, som med blomster i håret og finurlige designdetaljer iscenesetter årets fire årstider. De ikoniske figurene har også inspirert Eva-vasene,

der den moderne søsterdesignen har dekorative blomsterrelieffer på hodet og er fylt av vårfornemmelser. Med røde kinn og et innbydende blikk mot verden er Eva vanskelig å motstå – og det er dobbelt opp av fristelsene, for den nye designen finnes i to forskjellige varianter.

Lillesøster Eva i poetisk lysegul passer perfekt i høyden til vårens første spede blomster, mens storesøster Eva i blåtoner med korall skaper en ekstravagant stemning når stengler i forskjellige farger, typer og høyder møtes i vasen og lar velværet blomstre.

Vase

Blå, Ø 12,5 cm
NOK 549,00

Vase

Soft Yellow, Ø 10 cm
NOK 349,00

100 Eva Flowerpot Single Logo

 

Eva blomsterpotte

Eva potteskjuler i blankglasert porselen med fargerike mønstre og blomsterrelieff. Potteskjuleren er en tilføyelse til vasekolleksjonen Eva, som er en nytolkning av Wiinblads originale vase med det karakteristisk smilende kvinneansiktet som han selv kalte Eva. Den nye designen har en overdådig pyntet kjolebunn med illustrasjoner i sitrongul, korallrød og himmelblå, som spiller flott opp mot både grønne planter, fargerike stueblomster og et fargedryss av en bukett med korte stilker.

 

Ny

Eva Potteskjuler

Hvit med dekorasjon , Ø 15,5 cm
NOK 599,00

Vase

Blå, Ø 12,5 cm
NOK 549,00

Vase

Soft Yellow, Ø 10 cm
NOK 349,00

 

Eva med hodet fullt av vår

Bjørn Wiinblad skapte en myriade av kvinneansikter som han brukte i sine forskjellige design. Men ett bestemt kvinnemotiv vendte han ofte tilbake til: Eva, som nylig fikk ansiktet sitt på vaser, og nå også på en blomsterpotte. Med de mandelformede øynene, den spisse nesen, røde kinn og et lite smil om munnen holder Eva som ingen andre hodet høyt med både fioler, sukkulenter og fargerike buketter i håret. Som en vidunderlig hattedame bringer Eva-potteskjuleren vakre farger inn i hjemmet. Et karismatisk innslag i en maksimalistisk boliginnredning som gir plass til personlig stil med en overflod av farger, mønstre og materialer.

 

101 Eva Flowerpot Three

 

Verden er så full av flotte kvinner

For Bjørn Wiinblad var kvinner en kilde til evig inspirasjon, noe som ses i hans mange kunstneriske portretter av nettopp de gåtefullt smilende kvinneansiktene. På hver sin måte inngår de i en karakterfull design, som i høy grad også gjelder den nye potteskjuleren i Eva-kolleksjonen. Potteskjuleren i blankglasert porselen med håndlagde overflater og dekorative blomsterrelieffer på siden står vakkert alene eller sammen med en eller flere vaser – med og uten blomsterpryd. Kjolebunnen på potteskjuleren er smykket med et fargerikt mønster som stammer fra Wiinblads originale illustrasjoner.

 

100 Eva Flowerpot Single

BW

 

Livsglad og sjenerøs kunstner

Tusenkunstneren Bjørn Wiinblad gikk sine egne veier. Ikke bare i Danmark, men hele verden rundt med en fargerik personlighet og sjenerøsitet som kom til uttrykk i både personlige relasjoner og i hans detaljerte og mangeartede designer. Han var ganske enkelt godt selskap og strødde om seg med historier, middagsselskaper, gaver og livsglede til glede for familie, venner og andre som var så heldige å krysse hans vei.

 

Ny

Eva Potteskjuler

Hvit med dekorasjon , Ø 15,5 cm
NOK 599,00

Vase

Blå, Ø 12,5 cm
NOK 549,00

Vase

Soft Yellow, Ø 10 cm
NOK 349,00

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

Wiinblad er tilbage

Wiinblad er genopstået som brand i en nyfortolkning, som hylder Wiinblad's autentiske univers. Se hele den nye kollektion - som bejler til både nostalgiske samlere og nye generationer.

Vi bruger cookies