1. Forside
  2. Inspirasjon
  3. Porselensplatten

Porselensplatten er igjen på pletten

Skiller Illustration

Moderne Retro

Porselensplattene med poetiske årstidsmotiver og den blå signaturfargen er viktige elementer i Bjørn Wiinblads kunstneriske DNA, og begge er mer aktuelle enn noensinne. Denne høsten gjør porselensplatten nemlig et sterkt comeback når Bjørn Wiinblad Denmark lanserer en serie fargerike ovale platter med forskjellige motiver til vegg og bord. De funksjonelle plattene suppleres av en trio nye krus og termokopper som føyer støvete og duse blåtoner til Wiinblads magisk-moderne univers.

 

 

Wiinblad ovale porselensplatter (H: 19 cm, B: 15 cm) finnes i fem forskjellige farger med fire forskjellige motiver og koster 199,00 kr (veil.). Wiinblad krus og termokopper i fargen støvet blå finnes med motivene Rosalinde (krus 35 cl), Felicia (termokopp 25 cl) og Celicia (termokopp 31 cl) og koster hhv. 169,00, 219,00 og 249,00 kr (veil.).

Alle nyhetene fås i butikken fra medio august 2015.

Porcelaensplatten Text Billede

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

Wiinblad er tilbage

Wiinblad er genopstået som brand i en nyfortolkning, som hylder Wiinblad's autentiske univers. Se hele den nye kollektion - som bejler til både nostalgiske samlere og nye generationer.

Vi bruger cookies