1. Forside
 2. Inspirasjon
 3. Symphony

0502 Symphony Green Pink Two Magic Jars

 

La musikken spille

Bjørn Wiinblad var en kunstner som spilte på mange strenger, og med kolleksjonen Symphony har noen av de vakreste komponentene i hans eventyrlige formspråk blitt orkestrert i en ny symfonisk helhet.

Symphony er inspirert av musikkens evne til å formidle følelser og historier, og det sirkulære, rytmen og gjentakelsene som kjennetegner et musikkstykke, er også karakteristisk i Bjørn Wiinblads arbeid. Med sin helt egen gjenkjennelige melodi fortryller han oss gang på gang i en verden av eventyr og magi.

Kolleksjonen er en hyllest til Bjørn Wiinblads kreative diversitet og inviterer både nye og gamle beundrere til å oppleve hans magiske og musikalske univers.

 

Runde former med det lille ekstra

Symphony-kolleksjonens forskjellige deler bringer Bjørn Wiinblads livsglede, sjenerøsitet og overdådighet inn i boligen og skaper det lille ekstra, personlighet og finurlighet i innredningen. Kolleksjonen er taktil, levende og full av detaljer og historier. Den snakker direkte til følelsene våre og tar oss med på en reise til nye verdener.

Når man går helt tett på overflatene, vil man oppdage de mange referansene til Bjørn Wiinblads arbeid. F.eks. grafiske detaljer fra tegningene hans, roser og formene inspirert av Østen, som trer frem under den reaktive glasuren som gir overflatene en flerdimensjonell dybde.

Symphony Amadeus Kannevase

Mørk grønn, 23 cm
NOK 599,00

Symphony Carmen Vase

Mørk grønn, 23 cm
NOK 1 049,00

Symphony Magic Bonbonniere

Mørk grønn, Ø 15,5 cm
NOK 1 049,00

Symphony Magic Bonbonniere

Soft Pink, Ø 15,5 cm
NOK 1 049,00

Symphony Magic Bonbonniere

Mørk grønn, Ø 21,5 cm
NOK 1 499,00

Symphony Magic Bonbonniere

Soft Pink, Ø 21,5 cm
NOK 1 499,00

Symphony Ophelia Lysestake

Mørk grønn, 14,5 cm
NOK 529,00
 • Unike overflater

  Den reaktive glasuren gjør at hver enkelt del er helt unik, og den markante glaseringen får relieffet til å tre vakkert frem.

 • Flott og finurlig

  La Symphonie skape kontrast i den minimalistiske innredningen, eller la én eller flere deler understreke more is more-stilen.

 • La deg overraske

  På avstand ser keramikken enkel og grafisk ut i formene, men tett på åpner det seg et underfundig univers av mønstre og detaljer.

0100 Symphony Green Family 2

BW

Et kjent og elsket dansk ikon

Bjørn Wiinblad var livsnyter med stor L og kunstner med stor K. Han elsket å reise rundt i verden for å stille ut, lage teaterkulisser, skape gobeliner og male sine yndige piker med spisse neser og mandelformede øyne. Han var utrolig produktiv, men uansett hva han ga seg i kast med, var det helhjertet og med en enorm fantasi som kom til uttrykk i hans berømte tegninger, dekorasjoner og eventyrlige, ornamenterte stil. Ved sin død i 2006 etterlot Wiinblad seg en omfattende arv av tegninger, plakater, teaterprosjekter, keramikk, porselen og bronsearbeider, som det arbeides videre på den dag i dag.

Group 10

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

Wiinblad er tilbage

Wiinblad er genopstået som brand i en nyfortolkning, som hylder Wiinblad's autentiske univers. Se hele den nye kollektion - som bejler til både nostalgiske samlere og nye generationer.

Vi bruger cookies