1. Forside
  2. Inspiration
  3. Jul
  4. Wiinblad Christmas Juleophæng

Wiinblad Christmas Juleoppheng

Ophaeng Banner 1 996X1198px

Kul krans

Kransen er en kjenning blant julepynten. Vanligvis består den klassiske kransen av gran eller halm, men nå kommer de snart i ny form og nytt materiale, når Bjørn Wiinblad Denmark lanserer en serie av stiliserte, forgylte kranser. Den grafiske designen er inspirert av megatrenden med metall og hyller samtidig Bjørn Wiinblads forkjærlighet for glorien som motiv, med kranser i tre størrelser til vinduet, døren eller veggen.

De siste årene har kransen gjort sitt inntog i den moderne boligen som en del av blomstertrenden. Her danner den buede formen utgangspunktet for pynt med tørkede blomster som bindes rundt metallringen og svever i innredningen som luftige skyer. Kransen står likevel også sterkt alene dersom håndverket og finishen tillater det – og det er akkurat det som er tanken bak Bjørn Wiinblads nye design som lanseres til jul, men kransen kan brukes som interiørobjekt hele året.

» KJØP KRANSENE HER

Ophaeng Paa Tallerken 1 500X600px

Ophaeng Paa Tallerken 2 500X600px

Multifunksjonell jule-uro

Julekransen er laget i fint utskåret metall med ornamentert bladmønster i inner- og ytterkransen – en kjent detalj fra Wiinblads designunivers som gjør kransene til små kunstverker og inspirerer til å henge dem sammen i forskjellige størrelser og fra forskjellige høyder som en moderne jule-uro. De stilrene kransene innbyr også til eklektisk styling i vinduer, på fløydører og fra en usynlig nål på veggen, der de danner kontrast mot fargede vegger og gjør julepynten ekstra personlig og enkel. 

Dersom årets dørdekorasjon skal være annerledes og ekstravagant, er den største julekransen et opplagt valg for ytterdøren, der stilker av snøbær, buksbom og avklippede blomsterhoder stikkes skjødesløst gjennom metallmønsteret og lar kransens gå fra frodig til falmet, etter hvert desember skrider frem og naturpynten tørker inn.

Ophaeng Banner 2 996X1044px

Julestel Bord Juletrae 996X750px

Wiinblad Christmas Juleoppheng

Julekrans

Forgylt, Ø 7 cm
NOK 179,00

Julekrans

Forgylt, Ø 16 cm
NOK 249,00

Julekrans

Forgylt, Ø 25 cm
NOK 499,00

Ophaeng 1 500X600px

Ophaeng 2 500X600px

Ornamenter i glass

Til treet, til vindusrammene, til de krokete trollgrenene eller som en del av et kreativt stilleben lanseres dessuten tre lette glassornamenter i klassiske former: Kule, Klokke og Istapp. Glasspyntens former, kringlete gullmønstre og motiver er som hentet ut av 1001 Natts juleeventyr og henviser samtidig sterkt til den generøsiteten og livsgleden som finnes overalt i Wiinblads liv og levnet, ikke bare til jul, men året rundt.

Ophaeng Banner 3 996X750px

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

Wiinblad er tilbage

Wiinblad er genopstået som brand i en nyfortolkning, som hylder Wiinblad's autentiske univers. Se hele den nye kollektion - som bejler til både nostalgiske samlere og nye generationer.

Vi bruger cookies