1. Forside
  2. Til media
  3. Pressemeddelelser

Pressemeldinger 2019

I vår mediedatabase finner du pressemeldinger med opplysninger om de nye produktene våre for våren 2019. I tillegg kan du finne bilder av de nye produktene våre, miljøbilder samt små filmsnutter som blant annet kan brukes på sosiale medier.

» FINN PRESSEMELDINGENE HER

 

Ny personlighet til blomstergarderoben

Skiller Illustration

Bjørn Wiinblads univers har alltid vært fullt av sterke kvinner og fantasifulle blomster. For blomst- og designfans er det fantastisk å få en Wiinbladvase i hånden – og med lanseringen av vasen Eva presenterer Bjørn Wiinblad Denmark en ny designpersonlighet som omgjør Wiinblads karakteristiske DNA til moderne, moteriktig brukskunst. Eva fås i to størrelser med kjolebunn i de trendy fargene gul og korall, som er laget for å passe til tidens eklektiske innredning og store, duvende markbuketter hvor more is more.

»  Les hele pressemeldingen her

Katten til Wiinblad

Skiller Illustration

Bjørn Wiinblad er kjent som et raust menneske som likte å skjemme bort folk rundt seg – og som en av den danske kunstindustriens mest sjenerøse profiler. Han sparte ikke på talentet sitt, og satte sitt kunstneriske preg på mange forskjellige prosjekter, fra det legendariske luksushotellet d'Angleterre til plakaten for de paralympiske lekene. Denne våren gjør Bjørn Wiinblad Denmark multikunstnerens skaperglede til spareglede med introduksjonen av Miranda – en finurlig, men også funksjonell sparekatt som kommer fra Wiinblads originale, lekende univers. Miranda er perfekt som dåpsgave og samtidig et moderne produkt som kan brukes til å spare opp små oppmerksomheter og festlige innslag i hverdagen, med stor appetitt på både småmynter og knitrende sedler.

»  Les hele pressemeldingen her

Finn forhandler

Flere butikker i Norge forhandler produktene våre. Finn en i nærheten av deg.

Wiinblad er tilbage

Wiinblad er genopstået som brand i en nyfortolkning, som hylder Wiinblad's autentiske univers. Se hele den nye kollektion - som bejler til både nostalgiske samlere og nye generationer.

Vi bruger cookies